شهریار، خیابان ولیعصر، روبروی بانک کشاورزی، مجتمع چشم انداز، طبقه چهارم،واحد 8

Home » معرفی انواع کاشت ناخن

معرفی انواع کاشت ناخن

انواع کاشت و طراحی ناخن

فهرست مطالب

بسیاری از خانم‌هایی که از ناخن‌های بد فرم و بد رنگ رنج می‌برند، اقدام به کاشت ناخن می‌کنند ولی از آنجایی که اصلی‌ترین عامل زیبایی دست، ظاهر ناخن‌ها می‌باشد، اغلب خانم‌های حتی آن‌هایی که ناخن‌های سالم دارند نیز اقدام به انواع کاشت ناخن می‌کنند. کاشت ناخن برای کسانی که ناخن‌های ضعیف و شکننده دارند یا افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند مناسب می‌باشد و مانع عادت جویدن ناخن می‌شود. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را روش‌های کاشت ناخن آشنا سازیم.

کاشت ناخن چیست؟

کاشت ناخن، روشی است که؛ در آن یک ماده را همانند ناخن بر روی ناخن طبیعی قرار می‌دهند. در فرآیند کاشت ناخن با استفاده از یک سوهان برقی، سطح ناخن طبیعی کاملاً تراشیده می‌شود تا در نهایت یک لایه نازک از ناخن باقی بماند.

پس از اتمامی مرحله تراشیدن، می‌توان از مراحل انواع کاشت ناخن را آغاز کرد. هر چقدر که ناخ کاشته شده دارای برآمدگی کمتری باشد و شباهت بیشتری به ناخن طبیعی داشته باشد، عمل کاشت بهتر انجام شده است. البته یک کاشت خوب علاوه بر داشتن ظرافت و زیبایی باید از دوام و استحکام بالایی نیز برخوردار باشد.

کاشت ناخن چیست؟

انواع کاشت ناخن کدام‌اند؟

امروزه کاشت ناخن روش‌های متنوعی را شامل می‌شود ولی به طور کلی تمامی این روش‌ها از دو روش کلاسیک کاشت ناخن با مواد پودری و کاشت ناخن با مواد ژله‌ای مشتق شده‌اند. متدهای ایجاد شده از این دو روش دارای دارای زیبایی و استحکام متفاوتی می‌باشند. با استفاده از انواع روش‌های قلم گذاری و پخش مواد و اضافه نمودن انواع زیورآلات مخصوص ناخن، می‌توان شاخه‌های جدیدی از انواع کاشت ناخن را به وجود آورد. اگر قصد دارید کاشت ناخن برای اولین بار را تجربه کنید، در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با، انواع روش‌های کاشت ناخن آشنا کنیم:

کاشت ناخن پودری

یکی از روش‌های کاشت ناخن، کاشت ناخن پودری می‌باشد. دراین روش که به عنوان محبوب‌ترین روش کاشت ناخن نیز شناخت می‌شود، با استفاده از اکریلیک‌های رنگی و لیکوئید، اقدام به ساخت لایه‌ای محکم می‌کنند و به وسیله پرایمر در زیر سازی ناخن و سوهان کشی‌های مختلف می‌توان فرم‍‌های زیبایی را با استحکام بالا ایجاد نمود.

کاشت ناخن پودری

کاشت ناخن ژله‌ای

یکی دیگر از روش‌های انواع کاشت ناخن، کاشت ناخن ژله‌ای و کاشت ناخن پاستیلی، می‌باشد. در این روش با استفاده از سه لایه ژل به نام‌های بیلدینگ ژل، فینیشینگ ژل و تاپ‌شاین به ساخت لایه‌ای شیشه‌ای و محکم در سطح ناخن می‌پردازند. پس از هر با استفاده از ژل باید ناخن‌ها را در دستگاهی به نام UV قرار داد و پس از آن با استفاده از ماده کلینز، چسبندگی آن را از بین برد. ماندگاری این روش در حدود دو هفته می‌باشد.

کاشت ناخن ژله‌ای

ناخن قالبی یا دوآل

در روش کاشت ناخن قلبی، ماده‌ای را در قالب‌هایی با سایز طبیعی می ریزند. این قالب ها را به آرامی بر روی صدف ناخن قرار می‌دهند و پس از چند ثانیه قالب را بر می‌دارند. دوام  روش کاشت ناخن قالبی، بسیار کم می باشد. اما در عین حال، روش کاشت ناخن قالبی، به زمان خیلی کوتاهی نیاز دارد و وقت زیادی را از شما نمی گیرد.

کاشت ناخن قالبی یا دوآل

روش فیبر یا گیاهی

یکی دیگر از روش‌های انواع کاشت ناخن، روش فیبر یا گیاهی می‌باشد. در این روش بدون استفاده از هرگونه مواد حساسیت‌زا و تنها با گذاشتن الیافی طبیعی به عنوان تیپ که همانند کاغذهای بریده شده می‌باشند، ناخن کاشته می‌شود؛ پس از انجام هر مرحله باید دست را درون دستگاه UV قرار داده و سپس آن را سوهان کشی کرد.

کاشت ناخن به روش فیبر یا گیاهی

کاشت ناخن اکلیلی

در روش کاشت ناخن اکلیکی که یک روش مشتق شده از کاشت ناخن پودری می‌باشد، با استفاده از اکلیل‌های مختلف در قسمت فرنچ ناخن‌ها به طراحی دائم پرداخته می‌شود. کاشت ناخن اکلیلی تا زمان اقدام برای ترمیم بعدی ناخن‌ها بر روی دست باقی می‌ماند.

کاشت ناخن اکلیلی

ناخن آکواریوم

در روش آکواریوم، دو تیپ روی هم گذاشته می شوند و فضای خالی به آنها شکل می گیرد. می‌توان با تزریق میزان کمی آب مقطر و همزمان استفاده از اکلیل‌های رنگی، جلوه‌ای متحرک و زیبا همچون آکواریوم را به وجود آورد.

کاشت ناخن آکواریوم

کاشت ناخن دیپینگ

در این روش از انواع کاشت ناخن بدون استفاده از لیکوئید و تنها با استفاده از پودر و پرایمر به کاشت ناخن پرداخته می‌شود. کاشت ناخن دیپینگ به این صورت است که پس از آماده سازی و زیرسازی ناخن‌ها و زدن ضد قارچ، باید یک لایه پرایمر به سطح ناخن زده و سپس تمام ناخن را به یکباره در پودر فرو برده شود.

کاشت ناخن دیپینگ

لمینت یا لاک ژلیش

به کاور کردن لایه نازکی از مواد مختلف (معمولا پلاستیک) بر روی اجسام، لمینت گفته می‌شود. بنابر این لمینت ناخن به معنای کاور کردن ناخن (هم با پودر و لیکوئید و هم به روش لاک ژلیش) می‌باشد.

لمینت ناخن یا لاک ژلیش

کاشت ناخن سیلک

در روش کاشت ناخن سیلک؛ حالت طبیعی ناخن‌ها حفظ می شود. فرآیند کاشت ناخن سیلک، به این گونه است که؛ با چسباندن لایه‌ای از جنس ابریشم یا فایبر گلاس بر روی ناخن طبیعی یا ناخن تیپ گذاری شده، ضخامت مناسبی روی ناخن ها ایجاد می شود.

کاشت ناخن سیلک

کاشت ناخن میکس

روش کاشت ناخن میکس، ترکیبی از کاشت ناخن پودری با استفاده از تاپ شاین در مرحله آخر می‌باشد که درخشش و استحکامی فوق‌العاده را به صورت همزمان برای ناخن به ارمغان خواهد آورد.

کاشت ناخن میکس

 فرنچ دائمی

در این روش با استفاده از پودر اکریلیک سفید یا ژل فشرده سفید در بخش فرنچ ناخن، یک طرح عالی به وجود می‌آید. در مرحله بعد با استفاده از پودر اکریلیک کلیر یا صورتی ملایم تمامی صدف ناخن کاور می‌شود و در نهایت سوهان کاری‌ها و همچنین بافرینگ و شاینیگ به روش کلاسیک صورت می‌گیرد.

 فرنچ دائمی

بیبی بومر یا کاشت هایلایت

روش کاشت ناخن بیبی بومر یا کاشت هایلایت به صورت است که با استفاده از دو رنگ ادغام شده در بخش ریشه و نوک انتهایی ناخن، حالتی از تنالیته فید شده ایجاد می‌کنیم.

در این روش که زیرمجموعه کاشت ناخن پودری به شمار می‌رود از انواع کاشت ناخن از مرمریت (سنگ ریزه هایی بسیار براق و زیبا) استفاده می‌شود که زیبایی خاصی را در بخش فرنچ ناخن‌ها ایجاد می‌کند.

بیبی بومر یا کاشت هایلایت

 

کاشت ناخن موقت یا تیپ گذاری

 

در فرآیندهای کاشت ناخن، نمی توان به روش قالب ناخن، موقت اشاره کرد. اما به دلیل آنکه از تیپ گذاری به روش موقت در آن استفاده می‌شود، می‌توان آن را یک روش کاشت ناخن حساب کرد. در این روش تنها از تیپ گذاری استفاده و بر روی سطح ناخن از لاک ناخن یا استیکر قراستفاده می‌شود. به همین دلیل دوام پایینی داشته و تنها در مواردی ضروری مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

کاشت ناخن موقت یا تیپ گذاری

ارتباط با ما

اگر نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با شماره تماس های ذیل ارتباط برقرار نمایید و تمامی سوالات خود را از مشاورین ما بپرسید، مشاورین ما در اسرع وقت به تمامی مشکلات شما عزیزان رسیدگی می کنند.

09015525000

سوالات متداول

کاشت ناخن یک فرآیند زیبایی‌پوستی است که به وسیله‌ی افزودن ناخن مصنوعی به ناخن طبیعی انجام می‌شود. این روش برای افرادی که به هر دلیلی ناخن‌های طبیعی‌شان ضعیف، کوتاه یا شکننده هست یا افرادی که می‌خواهند ظاهر زیباتری داشته باشند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر شما نیز به دنبال اطلاعات در مورد کاشت ناخن هستید، ممکن است سوالاتی در ذهنتان داشته باشید. در این بخش، به پاسخ‌دهی به برخی از سوالات متداول در رابطه با کاشت ناخن می‌پردازیم.

یکی از سوالات متداول درباره کاشت ناخن، مراحل انجام این فرآیند است.

  • فرایند کاشت ناخن شامل چه مراحلی است؟
    • ناخن مصنوعی، روی سطح ناخن طبیعی قرار می گیرد. سپس، ناخن مصنوعی شکل‌دهی و طراحی می‌شود تا به شکل و ظاهر مورد نظر برسد. این مراحل با دقت انجام می‌شوند تا نتیجه‌ای زیبا و پایدار حاصل شود.
    • سوال بعدی که بسیاری از افراد به ذهنشان می‌آید، مدت‌زمان ماندگاری ناخن‌های کاشتی است.
  • ناخن‌های کاشتی معمولاً تا چه مدتی قابلیت ماندگاری دارند؟
    • مدت زمان ماندگاری ناخن‌های کاشتی به عوامل مختلفی مثل نوع مواد استفاده‌شده، کیفیت کار، رعایت نکات مراقبتی و همچنین نحوه‌ی استفاده از آن‌ها بستگی دارد. با انجام مراقبت‌های مناسب و استفاده بهینه، می‌توانید از ناخن‌های کاشتی‌تان برای مدت طولانی‌تری لذت ببرید.
  • آیا کاشت ناخن به ناخن‌های طبیعی آسیب می‌زند؟
    • این سوال برای بسیاری از افراد مهم است، زیرا ممکن است نگران شکنندگی و آسیب به ناخن‌های طبیعی‌شان باشند. با استفاده از فناوری‌ها و مواد مناسب، کاشت ناخن برای ناخن‌های طبیعی ضرر کمتری ایجاد می‌کند. اما اگر به درستی نگهداری نشوند و از تخصصی‌ترین متخصصین زیبایی استفاده نشود، ممکن است به ناخن‌های طبیعی آسیب رساند.
  • آیا کاشت ناخن باعث درد یا عدم راحتی می‌شود؟
    • این موضوع نیز برای بسیاری از افراد مهم است. زیرا کسانی که تازه به کاشت ناخن علاقه‌مند شدند، نگران می‌شوند که این فرآیند باعث ناراحتی یا درد شود. اگر چه ممکن است در مواردی احساس کوچکی از تغییر در حساسیت ناخن‌ها رخ دهد. اما بیشتر موارد کاشت ناخن بدون درد و مشکل انجام می‌شود. بعد از یک مدت کوتاه، این حساسیت‌ها به‌طور معمول بهبود می‌یابد.
  • آیا مراقبت‌های خاصی برای ناخن‌های کاشتی لازم است؟
    • بله، ناخن‌های کاشتی نیاز به مراقبت‌های خاص دارند تا به مدت طولانی به شکل خوب خود باقی بمانند. مراقبت از ناخن‌های کاشتی شامل استفاده از لوازم آرایشی ناخن مناسب، اجتناب از استفاده ناخن‌های کاشتی به عنوان ابزار برای کارهای خاص و همچنین مراجعه به تخصصی‌ترین متخصصین در صورت نیاز به تعمیر یا تغییر است. با رعایت این نکات، می‌توانید از ناخن‌های کاشتی‌تان بهترین استفاده را ببرید.

آژانس تبلیغاتی تابلوشو

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید

1/5 - (1 امتیاز)